World of Dragon Ball Online
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

New SAGA by Dj Barney

Go down 
+18
futute man
Kopernik
kondziooo
Kosa
Kazu =*
Silence Aka Razi
Kraven
Lenauge
BlazO
Savar
Rasel
buszek785
Bart
Trik
Mateusek here
Anon
Task
Flor
22 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Bart

Bart

Liczba postów : 16

New SAGA by Dj Barney - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: New SAGA by Dj Barney   New SAGA by Dj Barney - Page 2 Icon_minitimeCzw Cze 04, 2009 9:51 pm

A więc Flor wiem co to znaczy hack. Wiem że straciłem dużo mniej lvl niż ty ale wtedy jakoś 250 się trzymałem a teraz się nie mogę pozbierać. Straciłem 14 glove kumpla. Każdy uważał mnie za złodzieja... Na szczęście udało mi się odzyskać wszystko oprucz 400senzu Crying or Very sad Szkoda Flor choć mnie nie lubiłeś ale pamiętam na frozen jak się biłeś z nami all. Byłeś spx i pamiętaj że na początku gry nie miałeś nic a flor przynajmniej po rebie więc jak go wyskilujesz to na luzie możesz powrucić Smile Najlepiej zrób przerwę parę dni odpocznij I wracaj Smile
Powrót do góry Go down
Flor

Flor

Liczba postów : 170

PisanieTemat: Re: New SAGA by Dj Barney   New SAGA by Dj Barney - Page 2 Icon_minitimeCzw Cze 04, 2009 10:48 pm

Hb pamietam jak pisales ze przed eventami powinno sie robic Backupy wiec ostatni event byl hmm
Na dzien dziecka czyli nie dawno - tzn nie dalo by mi cofki Moich 2 harow zrobic Ultras & Flor
Pozdrawiam
Powrót do góry Go down
futute man

futute man

Liczba postów : 119

PisanieTemat: Re: New SAGA by Dj Barney   New SAGA by Dj Barney - Page 2 Icon_minitimeCzw Cze 04, 2009 11:03 pm

skoro mu cofniecie to ja tez bd sie domagal... jak i wielu innych ktorzy mieli haka... zeby cofneli...
tez wtedy bd chcial odzyskac moje all itemki i moj lvl przed hakiem... ;]

@kondziooo
tez pisalem do gm zeby cos zrobili....
ale on nie odzyska juz itemow...
tak samo jak ja, bart, hexagon i jeszcze wiele osob...
Powrót do góry Go down
alan

alan

Liczba postów : 668

PisanieTemat: Re: New SAGA by Dj Barney   New SAGA by Dj Barney - Page 2 Icon_minitimePią Cze 05, 2009 4:09 am

WIem ze ktos ze sira hackuje was.... A ja nie wiem poco wy downloadujecie jakies shitty a potem sie ma hacka. A to jest napewno ktos ze sira tyle ja wiem na 100% DOwiem sie kto i ma ta osoba przeklepane Very Happy
Powrót do góry Go down
przyjemny czlowiek

Liczba postów : 130

PisanieTemat: Re: New SAGA by Dj Barney   New SAGA by Dj Barney - Page 2 Icon_minitimePią Cze 05, 2009 9:40 am

Bart idz sie schowaj ty poza ta 14 gowno straciles no moze pare lvli a Flor stracil all

Jestem za cofka ;d
Powrót do góry Go down
kondziooo

kondziooo

Liczba postów : 4

PisanieTemat: hehh   New SAGA by Dj Barney - Page 2 Icon_minitimePią Cze 05, 2009 10:30 am

ja jetsem zatym zeby cofki niebylo chociaz zeby wlasnie hb mu oddal troche lvl i skile a cofki zeby niebylo flor szkoda mi cie bo miales duzy lvl i po rebie wiec niech hb przemysli i niech odda ci jakis lvl
Powrót do góry Go down
Soni

Soni

Liczba postów : 439

PisanieTemat: Re: New SAGA by Dj Barney   New SAGA by Dj Barney - Page 2 Icon_minitimePią Cze 05, 2009 10:38 am

aahhahaha dales kumplowi ajkeimus pewnie lvla a teraz chcesz zeby ci oddali czesc lvla ahaha a potem nzowu tka bedzxie
Powrót do góry Go down
Go??
Gość

PisanieTemat: Re: New SAGA by Dj Barney   New SAGA by Dj Barney - Page 2 Icon_minitimePią Cze 05, 2009 12:09 pm

Nie jesteśmy odpowiedzialni za to, że ktoś dał* się hacknąć.
Co jak co ale to użytkownik konta jest w 50% winny hackowi, a nie taki hacker.
O swoje dane należy dbać.
Cofka impo.
Zamykam.
Powrót do góry Go down
Dj Barney

Dj Barney

Liczba postów : 55

PisanieTemat: New SAGA by Dj Barney   New SAGA by Dj Barney - Page 2 Icon_minitimeSob Maj 01, 2010 12:26 pm

Siema. Szukam team na sage "Kill Crash and rescue WoDBo"
Chetnych zapraszam 1.05.2010 pod Gdańskiem o godz. 15.00
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: New SAGA by Dj Barney   New SAGA by Dj Barney - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

New SAGA by Dj Barney
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
World of Dragon Ball Online :: Derdan war hier :: Derdan war hier-
Skocz do: