| New SAGA by Dj Barney | |
|
+18futute man Kopernik kondziooo Kosa Kazu =* Silence Aka Razi Kraven Lenauge BlazO Savar Rasel buszek785 Bart Trik Mateusek here Anon Task Flor 22 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Flor
Liczba postów : 170 Join date : 03/06/2009 Skąd : się biorą tacy debile jak Ty ?
| Temat: Flor Hacked, Prosba do GM HB/Crash Czw Cze 04, 2009 12:41 pm | |
| Chcialbym prosic GM o cofke do wczoraj godz 18:00 okolo(za zgoda graczy Meteor i jezeli to mozliwe) Lub oddanie hociaz polowy strat w statach, jebac itemki za przeproszeniem, dobrze ze 14/14 mialem na 2 acc Acca z florem odzyskalem przez meila oto jakie straty ponioslem przez 1 noc:
Flor Hacked: 200 Lvl to 31 Lvl 112 Ki level to 54 Ki level 106 strenght to 45 chyba xd Defense tez spoko bylo ale c**j z tym
Ultras Hacked 216 Lvl to 68 Lvl 110 ki lvl to tez maly 100 ki blast to tez maly Fef 50 to tez maly
Jezeli nie jest mozliwe Dziekuje Allianz za pomoc w trudnych sytuacjah i siwtna zabawe, mila atmoswere, sir teamowi za dosc godna walke ;] Nie doczekalem mometu Odrodzenia Sira :p
Pozdrowienia: NORBON & UMCIA & DIMAS & MK znamy sie od bardzo dawna, zawsze sobie pomagamy, ufamy sobie i mysle ze kiedy zkoncze gre dalej pozostaniemy BEST FRIEND Pozdro dla kumpli: Dikenz, Task, Propeth, Wormsiak, Adrian, Dorian, Zabolek Oraz caly Allianz I Sir Team
Prosze o wypowiedz GM i All Graczy Meteora | |
|
| |
Task
Liczba postów : 219 Join date : 03/06/2009 Skąd : Bytom
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 12:44 pm | |
| Chociaż jesteś z allianz kumplujemy się bardzo długo wbiłem 6 lvl ale jestem za cofką lecz wątpię że będzie. | |
|
| |
Anon
Liczba postów : 443 Join date : 03/06/2009 Age : 30
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 12:46 pm | |
| Flor to jednak nie ty!!!Ja widzialem na wlasne oczy jak wylazil caly czas z temple i go ubijali Bart/Graf/Vezyr/Cooler Wzg Oni wszyscy cie rookali,mozliwe ze to zaplanowali o,O Ktos od nich cie hack a oni cie zrookali ;< Ale jak gadalem z tym kolesiem co siedzial na twoim koncie,to powiedzial Flor here,to ja,juz i tak nie gram wiec sie rookam.Ale postawilem skille aury zeby juz wiecej sie nie rookal przy wyjsciu od Yamy.I sie wiecej nie rookal ;] Najpierw rooknal Ultrasa,i myslalem ze dla jaj to robisz,a potem Flora zaczal debil rookac caly czas wychodzil z temple PK nabijal i padal o,O A Graf napisal "Haha i mamy 1 mniej z Allianz z glowy" ;/ A wiec jednak ktos ci sie wkradl ;/ PS:Nie trzeba az takiej cofki.On zaczal sie rookac o 23.00 polskiego czasu,i obserwowalem ten rook az do polnocy waszego czasu (Jak schodzilem z kompa mial 70 lv) Chyba byl res i te skille znikly ;/ Fuck a by debila zatrzymalo!!!Jestem za cofka od godziny 23.00.I tak nikt nie gral w nocy,a w dzien,no coz,jesli maniaki nie byli w szkole zeby grac to bedaa miec kare o,O JESTEM ZA COFKA DLA FLORA!!! @Mateusek-Dokladnie, ten hacker przesadzil ;/ Rookac chara az do 30 lv?;/ @Bart-Cie nie zrookali az do 30 levela ;/ @Vonder-Ku*wa debilu nawet nie wiem o czym piszesz ale why w kazdym temacie co cos pisze musisz cos do mnie napisac frajerze?Podniecasz sie tym 76 levelkiem i skaczesz do wszystkich na forum smierdzielu!!!
Ostatnio zmieniony przez Anon dnia Czw Cze 04, 2009 12:55 pm, w całości zmieniany 3 razy | |
|
| |
Mateusek here
Liczba postów : 292 Join date : 03/06/2009
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 12:46 pm | |
| O Ty pizdeczko,a ja?;D Nie no zartuje. Hmm...no nie wiem.Ja mialem hacka to spadl z 70 lvl,ale jakos wyszedlem na prosta,a co Tobie koles zrobil to przesaada.Dla Mnie jest to zal,ze tak ci zrokowal hara.Jestem za tak,ale czy gm-owie cos tym bd mogli zrobic to nie wiem. | |
|
| |
Trik
Liczba postów : 24 Join date : 03/06/2009
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 12:48 pm | |
| Jak dla mnie nie powinno byc cofki poniewaz inni gracze sie nameczyli itd a pozatym Task jak z 200 mial 130 to nie bylo wiec Flor przykro mi ; / jezeli bedzie cofka to oznacza tylko 1 ze GM po waszej stonie beda wiec nie powinno byc zadnej cofki "Ty odzyskasz inni straca" a pozatym masz jakis dowod ze Cie hakneli moze sam sie zrokowales bo byles pijany czy jakis nie ogarniety? niewiem niewiem Flor trudno taka jest gra jedyne co mozesz to odrobic lvl i straty "umiesz kopiowac to kopiuj dalej" ;p | |
|
| |
Bart
Liczba postów : 16 Join date : 04/06/2009 Age : 30 Skąd : Polska, Czę100chowa
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 12:49 pm | |
| A więc Flor wiem co znaczy hack ale jak mnie hackeli to cofki nie było więc ty nie powinieneś mieć ale Pozdro w Rl i wróć kiedyś | |
|
| |
buszek785
Liczba postów : 66 Join date : 03/06/2009 Skąd : Ciechanów
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 12:50 pm | |
| Mi to wisi czy tak czy nie wzielem nie
@offtop o jezu to za akceptowal anonowi konto o bosshh ;D | |
|
| |
Mateusek here
Liczba postów : 292 Join date : 03/06/2009
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 12:50 pm | |
| TAK,FLOR PIJANY ,SZKODA,ZE MA TYLKO 14 LAT.POZDRO. JEDNAK TO WY k***y TO OD WAS KTOS HAKNAL FLORA,TAK SAMO JAK MNIE.OMG,NOOBY Z WAS.MACIE JAKIEGOS DOBREGO HACKERA I CIUL.TAKIM SPOSOBEM MOZECIE TYLKO WYGRAC.DOWODY? HMM..MOZE IP? | |
|
| |
Flor
Liczba postów : 170 Join date : 03/06/2009 Skąd : się biorą tacy debile jak Ty ?
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 12:51 pm | |
| - gp napisał:
- Jak dla mnie nie powinno byc cofki poniewaz inni gracze sie nameczyli itd a pozatym Task jak z 200 mial 130 to nie bylo wiec Flor przykro mi ; / jezeli bedzie cofka to oznacza tylko 1 ze GM po waszej stonie beda wiec nie powinno byc zadnej cofki "Ty odzyskasz inni straca" a pozatym masz jakis dowod ze Cie hakneli moze sam sie zrokowales bo byles pijany czy jakis nie ogarniety? niewiem niewiem Flor trudno taka jest gra jedyne co mozesz to odrobic lvl i straty "umiesz kopiowac to kopiuj dalej" ;p
Po 1 Task sie zrookowal sam Po 2 chce znac opinie graczy Po 3 Wiem ze cofka jest malo realna ale hociaz oddac cos levela bo zaden normalny czlowiek by nie siedzial calej nocy zeby zrokowac sobie acca a potem plakac o niego Na cofce mi nie zalezu juz ale cos z levela oddac bo prawie 400 leveli do tylu jestem i takie staty Ale dziekuje all za gre i powodzenia | |
|
| |
Rasel
Liczba postów : 37 Join date : 03/06/2009 Age : 31 Skąd : Mielec
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 12:54 pm | |
| Kurde ;x Szkoda chara ;/ Jestem za cofką! | |
|
| |
Anon
Liczba postów : 443 Join date : 03/06/2009 Age : 30
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 12:56 pm | |
| Sorry ze pisze jeszcze raz ale nikt chyba nie przeczytal mojej wiadomosci @Flor-Ten koles zaczal ci sie rookac dopiero o 23.00 az do polnocy,nie potrzeba az do 18 cofki | |
|
| |
Flor
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 1:00 pm | |
| - Anon napisał:
- Sorry ze pisze jeszcze raz ale nikt chyba nie przeczytal mojej wiadomosci
@Flor-Ten koles zaczal ci sie rookac dopiero o 23.00 az do polnocy,nie potrzeba az do 18 cofki No to fajnie ale cofki i tak nie bedzie :p Trace tez nadzieje ze oddadza mi levele PS HB: Czy jest cos takiego jak cofka 1 Hara ? moge dostac cofke do najblizszego backupa tzn nawet tydzien- miesiac temu ale zeby byl lvl na florze Pamietam ze Task mowil ze bedzie mial cofke postaci jak stracil all itemki po bugu ze skilami Prosze o wypowiedz HB/Crasha HB BARDZO PROSZE CIE O KONTAKT MAM DOWODY NA OSOBE KTORA MNIE HACKNELA ! I CHCE BY ONA ZOSTALA UDUPIONA | |
|
| |
Savar
Liczba postów : 64 Join date : 04/06/2009 Age : 29 Skąd : Gliwice
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 1:32 pm | |
| jestem za cofką chociaż pewnie nie zrobią Wogóle co ty gp gadasz kur caly czas że jak czegoś nie zrobią gm'owie czego chcesz to będzie to znaczyć że są po naszej stronie wejz się ogarnij a wogóle task nie chcial cofki bo sam się zrookował
Ostatnio zmieniony przez Savar dnia Czw Cze 04, 2009 2:30 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
BlazO
Liczba postów : 26 Join date : 03/06/2009
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 2:18 pm | |
| Jestem za tak ale jak mają zrobić tą cofke to jak najszybciej bo bedą wieksze straty dla tego co expił wczoraj i dziś | |
|
| |
Flor
| |
| |
Task
Liczba postów : 219 Join date : 03/06/2009 Skąd : Bytom
| |
| |
Lenauge
Liczba postów : 2 Join date : 03/06/2009 Age : 29 Skąd : Bełchatów
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 2:30 pm | |
| Współczuję Ci i dlatgo zaznaczyłem Tak. Nie ma nic gorszego jak stracić tyle lvl w jedną noc. | |
|
| |
Kraven
Liczba postów : 97 Join date : 03/06/2009 Skąd : Wodzisław Śląski
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 3:27 pm | |
| Bardo wątpliwe Kur** wy nie czaicie ze ankiet się nie robi? Można z wielu kąt oddać głos.. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 3:32 pm | |
| Niestety cofnięcie serwera dla jednej osoby jest nie możliwe. Co do hacka to musisz na przyszłość uważać - odzyskaj konto przy pomocy email. Jeśli takowego przypisanego do konta nie posiadasz to już jedynie twoja niedbałość. |
|
| |
buszek785
Liczba postów : 66 Join date : 03/06/2009 Skąd : Ciechanów
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 4:43 pm | |
| - Cytat :
- Niestety cofnięcie serwera dla jednej osoby jest nie możliwe.
Co do hacka to musisz na przyszłość uważać - odzyskaj konto przy pomocy email. Jeśli takowego przypisanego do konta nie posiadasz to już jedynie twoja niedbałość. Sry jak bd obrazac ale HB czytaj od poczatku - Cytat :
- odzyskaj konto przy pomocy email.
pisal ze odzyskal konto za pomoca emajl o jezz.... tylko on chce zeby byla coFFka albo oddanie mu tam np 85str jakis 150lvl na ultras i Flor | |
|
| |
Silence Aka Razi
Liczba postów : 483 Join date : 03/06/2009 Age : 29 Skąd : Chraboły City
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 4:44 pm | |
| HBale czemu dla Mendiu czy jak mu tam na 2.3 cofnołeś lvl jak sie SAM zrookowal na Li sadze więc czemu dla Flora nieoddasz to jest niesprawieliwe | |
|
| |
Kazu =*
Liczba postów : 119 Join date : 03/06/2009 Age : 29 Skąd : Białystok
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 5:02 pm | |
| Kurde dziś wbijam myślę sobie co jest Ultras 68lvl ;0 Wpisuje Flor i 30+ lvl ;> Jestem za cofką ale na chara a nie na serwa.
@bart Może miałeś hack ale mu z 200 na 30 lvl zrokowali więc pozdro.... | |
|
| |
Kosa
Liczba postów : 143 Join date : 04/06/2009 Age : 30 Skąd : Mazury - Ełk
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 5:37 pm | |
| Hmm Flor , jesteś jednym z lepszych graczy na tym serverzy i wiem że hack to wstrętna rzecz... Mogła by być cofka jak dla mnie bo po co ma odchodzić jeden z lepszych pvp-rów na tym servie ;(. W każdym bądź razie staraj się o odzyskanie lvla i nie odchodź , pozdro dla Ciebie . | |
|
| |
kondziooo
Liczba postów : 4 Join date : 03/06/2009 Age : 30 Skąd : częstochowa
| Temat: niee Czw Cze 04, 2009 9:36 pm | |
| dawajcie nie dlatego ze kazdemu lvl spadnie do takiego jakiego mial nieopalca sie a crash moze odzyskac normalnie a nie ze cofajac zrozumcie | |
|
| |
Kopernik
Liczba postów : 59 Join date : 03/06/2009 Age : 29 Skąd : Braniewo
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney Czw Cze 04, 2009 9:45 pm | |
| Wg. mnie, to jeśli nie da się cofki to niech HB odda mu skile i trochę lvl. @Flor Sprawdź czy ktoś z twoich kumpli nie zchaczył ci chara. Ja rok temu w wakacje grałem w dbl kupiłem sobie od jakiegoś typa 300cc za sms i kupiłem najlepsze eq. Zdążyłem wbić tylko 80lvl i hack ;< O tym, że chara hakneli mi kumple dowiedziałem się dopiero na początku roku szkolnego ;/ Pamiętajcie, że są tacy ludzie co W oczy przyjaciele, a w plecy skurwiele... | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: New SAGA by Dj Barney | |
| |
|
| |
| New SAGA by Dj Barney | |
|